fbpx

Your Golden Way

Op een duidelijke praktisch toepasbare wijze wil je op intuïtief vlak ontwikkelen.
Geen vaagheden.

De  GOUDEN sleutels naar vertrouwen, groei, in het moment zijn en succes zijn breinkennis en intuïtie. De combinatie van je hoofd en jouw gevoel, je hebt beide nodig om jouw golden way te gaan. 

Laat me je helpen jouw intuïtie op your golden way in te zetten in jouw ondernemerschap en privé zodat jij doorbreekt naar jouw goud.

Your Golden Way

Op een duidelijke praktisch toepasbare wijze wil je op intuïtief vlak ontwikkelen.
Geen vaagheden.

De  GOUDEN sleutels naar vertrouwen, groei, in het moment zijn en succes zijn breinkennis en intuïtie. De combinatie van je hoofd en jouw gevoel, je hebt beide nodig om jouw golden way te gaan. 

Laat me je helpen jouw intuïtie op your golden way in te zetten in jouw ondernemerschap en privé zodat jij doorbreekt naar jouw goud.

Kun jij deze vragen beantwoorden met YES: 

Je bent voorstander van doelen stellen en focus, geen zweverig ‘Ik laat het universum me leiden.’

Je wilt meer weten over  wat jij met jouw intuïtie kan, hoe je jouw intuïtie herkent en toepast

Persoonlijke Groeien staat bij jou op nummer 1

Je voelt anderen feilloos aan en waar zij behoefte aan hebben, dit zorgt nog regelmatig voor een energielek.

Nuchter en praktisch ingesteld, wel weet en voel je  dat er meer is ‘tussen hemel en aarde’

“Self love isn’t selfish, it is
necessary to grow.”

Je kunt echt jouw intuïtie op een nuchtere wijze ontwikkelen!

Je hebt nu twee keuzes:

one

Je kunt jouw kostbare tijd blijven investeren in:

– ‘vage’ boeken lezen
– talloze gratis masterclasses 
-bezoeken brengen aan spirituele goeroe’s , die zelf wel de kunde beheersen, echter het niet over kunnen dragen aan jou

In de hoop dat Jij al deze puzzelstukjes op een dag wel aan elkaar verbindt in  jouw ondernemen en alledaagse dag. de gouden tip toch een keertje voorbij zal komen.

two

Of je kunt er voor kiezen om je tijd efficiënt in te zetten.

 Echt te gaan leren hoe jouw intuïtie in combinatie met jouw brein de 2 gouden sleutels zijn naar jouw GOUD.

 De tools te leren, waardoor je direct aan de slag kunt gaan en de persoonlijke groei ervaart, waar je naar op zoek bent als ondernemende vrouw. 

"Simone is in 3 woorden verhelderend, magisch en to the point."

Carlijn

Hoe gaan wij 3/6/12 maanden samenwerken:

We zoomen tijdens onze 1 op 1 sessies in op jou, op jouw business en op wat er op dat moment nodig is

Je gaat leren jouw intuïtie praktisch in te zetten

 Voelen, wat er belangrijk is voor jou en jouw business

'handremmen' van losgooien

Focus en in het moment zijn, samen laten gaan

Meer succes ervaren en daadwerkelijk behalen

StudioAnnemarije Simone web

Intensief 1 op 1 samenwerken

1 op 1 calls

tussen de sessies door, contact via de mail, zodat je niet hoeft te wachten tot onze volgende call.

tussen de sessies door, contact via de mail. 

Ik stem me af op jou & jouw topics: bedrijf, werk, familie, relaties, intuïtie alles doet mee. 

Reviews

TinekedeZwart

Tineke Zwart

“En nu zit ik hier en denk ik: Hoe kan ik ooit onder woorden brengen wat Simone doet en voor me heeft betekent? Haar werk is magisch.

Het valt bijna niet uit te leggen. Je moet het gewoon ondergaan en ervaren.

Ze weet binnen 1 minuut de vinger op de zere plek te leggen en kan je vertellen welke potentie ze voor jou ziet. Soms leest ze zelfs gewoon je gedachten en voelt je dromen aan, zelfs je grootste dromen.

 Ze zag me vele malen groter dan dat ik mezelf kon zien en doordat zij me zo zag, durfde ik in die grotere versie van mezelf te stappen. Zowel qua acties als spiritueel gezien.

Ik voelde me gesteund en gedragen gedurende ons traject. Ze was super betrokken en reageerde ook altijd direct op appjes. Ze nam oprecht de tijd voor me en heeft me geholpen in mijn proces om nog meer op mijn intuïtie te vertrouwen en zelfs contact te maken met mijn overleden oom, waar ik altijd heel close mee was.

Ik zou mensen bijna willen verplichten om in in ieder geval 1x in hun leven een traject bij Simone te volgen. Het brengt je zoveel verder op alle gebieden. Ik kan dus niks anders zeggen dan: Gun jezelf dat een keer.”

 

Veronique

Hoe heb je onze samenwerking ervaren?
Fijn, en dan met name vanwege jouw toewijding aan het traject
Wat heeft het je gebracht?
Vanzelfsprekend was dit niet mijn eerste persoonlijke coaching traject. Ik heb contact opgenomen op het moment dat het een tikkie stormachtig was in mijzelf en daarmee ook in mijn bedrijf. Door de hulp van Simone kon ik eenvoudiger overeind blijven en was het een enorm leerzame periode.
Ik heb er weer een laagje afgepeld.
Waar ben jij het meest trots op?
Dat ik nog beter bij mezelf en mijn eigen keuzes blijf en dat ik nog meer vanuit intern vertrouwen kan ondernemen.
Is er een quote die bij je opkomt?
Be strong enough to stand alone
smart enough to know when you need help
and brave enough to ask for it
Welke woorden zou je aan mij koppelen?
Zorgvuldig, bereikbaar in de zin dat je er echt was als ik het even nodig had.

MaritMolenaar

Marit Molenaar

“Als je mij drie jaar geleden had vertelt dat ik een coachtraject zou volgen bij een intuïtief coach, had ik je voor gek verklaard.

In ons eerste gesprek blies Simone mij al omver en besloot ik direct het 6 maanden programma aan te gaan.

Simone stelt rake vragen, weet dingen te noemen, waar je zelf geen weet van had en legt logische verbanden.
Met gemak legt ze de vinger op de zere plek en benoemt jouw kracht.

Dankzij Simone heb ik nu nog duidelijker wat mijn onderscheidende vermogen is en vertrouw ik meer op mijn intuïtie en kijk ik naar elke situatie met een vragende blik: wat kan ik hiervan leren?  Hierdoor kan ik meer vanuit liefde naar mezelf kijken.

Ik ben ook meer in verbinding met mijn lichaam.

Iets wat ik voorheen niet deed was rusten, ik ging altijd maar door. Vol gas vooruit. Nu luister ik beter naar mijn lichaam en kan ik de rem erop gooien, waardoor ik vanuit stilstand overzicht krijg.

Ik ben er nu wel achter dat toeval echt niet bestaat en (bijna) alles gebeurt met een reden.

Bedankt Simone voor je wijsheden en de kracht die je mij hebt gegeven!”

elles

Elles

Simone heeft mij op vele aspecten enorm geholpen. Voordat ik de coaching sessies met Simone startte was ik een klein beetje sceptisch, maar ik stond er toch wel voor open.

Tijdens de eerste sessie wist Simone al precies de spijker op de kop te slaan waardoor ik eindelijk mezelf kon openen, een stukje verdriet toelaten en daardoor ook loslaten, heel fijn.

Daarnaast weet Simone altijd precies wat ik nodig heb.

Door haar voel ik me weer veel meer in balans, durf ik te staan voor wie ik ben en hier trots op te zijn.

Met andere woorden: mijn goud te omarmen

Dit zorgt voor zoveel geluk! Ik dacht altijd al een heel gelukkig persoon te zijn, maar door de sessies met Simone heb ik dit geluk vele malen mogen vergroten.

Dit heeft veel goeds voor mijn zelfvertrouwen, relaties en business gedaan. 

marianne review

Marianne

Virtual Yellow

Tijdens een business event vorig jaar maakte ik kennis met Simone.
Tijdens het event werd Simone op het podium gevraagd om te vertellen over haar bedrijf en haar talenten. En ik wist instinctief dat ik graag in contact wilde komen met haar. 

Alles wat naar voren kwam tijdens Mijn GOUD sessie was allemaal zo raak en zo fijn om dingen die ik eigenlijk zelf wel wist diep van binnen, eens bevestigd te krijgen. Het contact met Simone voelde van begin af aan vertrouwd of we elkaar al jaren kennen. 

Het heeft mij enorm gesterkt en geholpen om weer meer en nog beter te luisteren naar mijn intuïtie. Maar ook om bepaalde dingen uit mijn verleden een plek te kunnen geven en dat ik mijn levenspad ook echt mag gaan volgen! 

Ik ben vervolgens 3 maanden lang gaan samenwerken met Simone in haar traject Doorbreken naar JOUW GOUD. Elke sessie met Simone heeft me sterker en krachtiger gemaakt. Het heeft me zoveel meer rust opgeleverd. Dat ik weer makkelijker kan vertrouwen op m’n eigen gevoel. En waarom ik doe wat ik doe, waar ik goed in ben en hoe ik dat kan inzetten in m’n onderneming maar ook in mijn privéleven. 

Dus sluit ik af met: Waar wacht je nog op? Gun jezelf ook zo’n waardevolle reis!

review ulrike

Ulrike

Interieurontwerp, advies en styling STUDIO U LA LA

Ik ontmoette Simone vorig voorjaar op een netwerkevent. Ik had een kort gesprek met haar en ik was gelijk onder de indruk van de dingen die Simone zei. Ik voelde een sterke klik. Toen ik een tijdje later hoorde van haar traject `doorbreken naar JOUW GOUD`, vond ik dat gelijk erg interessant. Een tijdje daarvoor was ik gestart met mijn bedrijf, ik merkte dat ik wel toe was aan ontwikkeling van mezelf om me steviger te laten voelen in mijn bedrijf. Wat ik enorm uit onze samenwerking heb gehaald is dat ik rustiger ben geworden, heel erg op mijn intuïtie durf te vertrouwen. Simone heeft me doen inzien dat mijn intuïtie al heel erg sterk is en ik deze functioneel in mijn bedrijf kan inzetten. Met als resultaat dat het me minder energie kost.
Ik echt op mijn intuïtie en krachten mag vertrouwen. Ook heb ik door dit traject het vertrouwen gekregen om echt zichtbaarder te gaan worden, mezelf meer te laten zien.
Mijn doel en mijn toekomst steeds helderder zie.
Ik zal Simone ook zeker in de toekomst af en toe blijven spreken, omdat ik het zo waardevol heb gevonden en het jammer vindt dat dit traject nu voorbij is. 

moniquejansen

Monique

MJ COACHT

“Ik zoek de woorden die de lading dekken. Ik heb een missie en door jou krijgt deze vorm, steeds verder kom ik bij mijn GOUD.
Doen waar ik goed in ben en wat mij gelukkig maakt.

Simone, ik vind je een topper, je weet direct de spijker op zijn kop te slaan, dit wel liefdevol.

Jij bent in staat om vrouwen te transformeren van rups naar vlinder, van stille meisjes , naar krachtige vrouwen die hun dromen najagen vanuit vertrouwen op zichzelf en hun intuïtie.”

Your Intuition
is Calling

Ja, maar...

Nee, ik zet niet een scan apparaat bij mezelf aan. We zitten in een gezellige vriendschappelijke setting bij elkaar. Er komen in liefde de zaken aan bod, waardoor jij nog meer in jouw kracht komt te staan en jouw business een boost kan en mag geven.

Geloof me, ik was voordat ik wist dat mijn intuïtie zo krachtig is ook sceptisch. En ook ik vroeg me toen af, huh hoezo dan? En ik wachtte een man met een glazen bol en een gewaad.

Zelf houd ik van helderheid en duidelijkheid. Ik neem je daarom mee in mijn proces en leg jou uit, hoe ik aan de informatie en mijn vragen aan jou kom. Door jou mee te nemen in mijn proces, heb jij helderheid en duidelijkheid en ga jij al stappen zetten in jouw bewustwordingsproces. Mijn klanten geven me vaak de volgende feedback:

“Wow, Simone, wat een eye-openers! Had verwacht dat het zweverig zou zijn, daarentegen is het juist heel erg down to earth en verhelderend!”

Mocht je mijn instagram al hebben bekeken, dan heb je al met grote regelmaat gelezen dat ik niet in toeval geloof.  Is het toeval dat je mijn site bezoekt? Als je naar mijn foto kijkt, welk gevoel krijg je dan? Herken je jezelf in mijn site?  Wat denk jij, toeval? Volgens mij hoef ik niets meer toe te voegen, of wel? Je hebt jouw antwoord al, toch! 😉

Scroll naar boven