fbpx

Doorbreken Naar Jouw Goud

In DOORBREKEN NAAR JOUW GOUD zet jij samen met mij de stappen om jouw blokkades en belemmerende gedachten te doorbreken en echt te verbinden met JOUW INTUÏTIE.

Je gaat eindelijk de rationele en intuïtieve handvatten aangereikt krijgen, waardoor je nu eindelijk gaat voelen en ervaren dat alle waarde al in je zit en nu eindelijk gezien mag worden. 

Doorbreken Naar Jouw Goud

In DOORBREKEN NAAR JOUW GOUD zet jij samen met mij de stappen om jouw blokkades en belemmerende gedachten te doorbreken en echt te verbinden met JOUW INTUÏTIE.

Je gaat eindelijk de rationele en intuïtieve handvatten aangereikt krijgen, waardoor je nu eindelijk gaat voelen en ervaren dat alle waarde al in je zit en nu eindelijk gezien mag worden. 

Kun jij deze vragen beantwoorden met YES: 

Je bent ondernemer en je voelt jouw klant en jouw dierbaren zo goed aan, dat je met grote regelmaat daardoor uit balans raakt

Je wilt na een Jouw Goud sessie met mij nog dieper verbinden met jouw intuïtie en deze herkennen. Waardoor je jouw business niet alleen vanuit ratio runt, maar ook vanuit jouw zuivere intuïtie

3 maanden gaan investeren in jezelf, zodat je alles uit jezelf kunt halen en die stagnerende belemmerende innerlijke stemmetjes de deur wijzen. Zodat je jouw business BOOMING kunt maken

Je wilt leren hoe je jezelf en jouw business op nummer 1 kunt zetten

“Self love isn’t selfish, it is
necessary to grow.”

Wat als ik je vertel dat het ook anders kan?

Je hebt nu twee keuzes:

one

Je kunt het zelf blijven proberen en je blijft telkens tegen dezelfde blokkades aanlopen. Je kunt jouw kostbare tijd blijven investeren in ‘vage’ boeken lezen, talloze gratis webinars en spirituele goeroe’s op social media te volgen. In de hoop dat de gouden tip toch een keertje voorbij zal komen.

two

Of je kunt er voor kiezen om je tijd efficiënt in te zetten, echt te gaan leren hoe jouw intuïtie werkt en hoe je deze met succes in jouw business in zet, zodat je jouw patronen doorbreekt en echt in je kracht leert staan! Dit betekent de doorbraak van jouw business. 

"Simone is in 3 woorden verhelderend, magisch en to the point."

Hoe gaan wij 3 maanden samenwerken:

We zoomen tijdens onze 1 op 1 sessies in op jou, op jouw business en op wat er op dat moment nodig is

Je gaat leren jouw intuïtie te herkennen en hoe je deze vol vertrouwen gaat inzetten in jouw bedrijf

Je gaat leren de controle meer los te laten en echt te voelen, wat er belangrijk is voor jouw business

Aangeleerd gedrag, dat je niet dient ga je herkennen en ga je daardoor liefdevol loslaten

Jij krijgt een liefdevolle vertrouwensband met jezelf, waardoor je ook een intensere vertrouwensband met jouw klanten, werknemers, collega’s en privé zult opbouwen

Een moment van rust en focus voor jezelf creëren, zodat je ook met een helikopterview naar je bedrijf leert kijken

Meer succes ervaren en daadwerkelijk behalen

simone de jongh

Wat bied ik jou gedurende 3 maanden?

6 coaching sessies 1 op 1 online 

Iedere coaching sessie wordt begeleid door een kaart 

Contact via mail of app waarbij ik van maandag tot en met vrijdag reageer op vragen buiten onze sessies

Goud cadeau set met producten die jouw persoonlijke groei proces ondersteunen

Toegang tot de online video´s van Doorbreken naar Jouw Goud

Prijs Doorbreken Naar Jouw Goud: €1499,- exclusief btw

het is mogelijk om dit bedrag in 2 termijnen te voldoen

Reviews

marianne review

Marianne

Virtual Yellow

Tijdens een business event vorig jaar maakte ik kennis met Simone.
Tijdens het event werd Simone op het podium gevraagd om te vertellen over haar bedrijf en haar talenten. En ik wist instinctief dat ik graag in contact wilde komen met haar. 

Alles wat naar voren kwam tijdens Mijn GOUD sessie was allemaal zo raak en zo fijn om dingen die ik eigenlijk zelf wel wist diep van binnen, eens bevestigd te krijgen. Het contact met Simone voelde van begin af aan vertrouwd of we elkaar al jaren kennen. 

Het heeft mij enorm gesterkt en geholpen om weer meer en nog beter te luisteren naar mijn intuïtie. Maar ook om bepaalde dingen uit mijn verleden een plek te kunnen geven en dat ik mijn levenspad ook echt mag gaan volgen! 

Ik ben vervolgens 3 maanden lang gaan samenwerken met Simone in haar traject Doorbreken naar JOUW GOUD. Elke sessie met Simone heeft me sterker en krachtiger gemaakt. Het heeft me zoveel meer rust opgeleverd. Dat ik weer makkelijker kan vertrouwen op m’n eigen gevoel. En waarom ik doe wat ik doe, waar ik goed in ben en hoe ik dat kan inzetten in m’n onderneming maar ook in mijn privéleven. 

Dus sluit ik af met: Waar wacht je nog op? Gun jezelf ook zo’n waardevolle reis!

review ulrike

Ulrike

Interieurontwerp, advies en styling STUDIO U LA LA

Ik ontmoette Simone vorig voorjaar op een netwerkevent. Ik had een kort gesprek met haar en ik was gelijk onder de indruk van de dingen die Simone zei. Ik voelde een sterke klik. Toen ik een tijdje later hoorde van haar traject `doorbreken naar JOUW GOUD`, vond ik dat gelijk erg interessant. Een tijdje daarvoor was ik gestart met mijn bedrijf, ik merkte dat ik wel toe was aan ontwikkeling van mezelf om me steviger te laten voelen in mijn bedrijf. Wat ik enorm uit onze samenwerking heb gehaald is dat ik rustiger ben geworden, heel erg op mijn intuïtie durf te vertrouwen. Simone heeft me doen inzien dat mijn intuïtie al heel erg sterk is en ik deze functioneel in mijn bedrijf kan inzetten. Met als resultaat dat het me minder energie kost.
Ik echt op mijn intuïtie en krachten mag vertrouwen. Ook heb ik door dit traject het vertrouwen gekregen om echt zichtbaarder te gaan worden, mezelf meer te laten zien.
Mijn doel en mijn toekomst steeds helderder zie.
Ik zal Simone ook zeker in de toekomst af en toe blijven spreken, omdat ik het zo waardevol heb gevonden en het jammer vindt dat dit traject nu voorbij is. 

review ulrike

Ulrike

Interieurontwerp, advies en styling STUDIO U LA LA

Ik ontmoette Simone vorig voorjaar op een netwerkevent. Ik had een kort gesprek met haar en ik was gelijk onder de indruk van de dingen die Simone zei. Ik voelde een sterke klik. Toen ik een tijdje later hoorde van haar traject `doorbreken naar JOUW GOUD`, vond ik dat gelijk erg interessant. Een tijdje daarvoor was ik gestart met mijn bedrijf, ik merkte dat ik wel toe was aan ontwikkeling van mezelf om me steviger te laten voelen in mijn bedrijf. Wat ik enorm uit onze samenwerking heb gehaald is dat ik rustiger ben geworden, heel erg op mijn intuïtie durf te vertrouwen. Simone heeft me doen inzien dat mijn intuïtie al heel erg sterk is en ik deze functioneel in mijn bedrijf kan inzetten. Met als resultaat dat het me minder energie kost.
Ik echt op mijn intuïtie en krachten mag vertrouwen. Ook heb ik door dit traject het vertrouwen gekregen om echt zichtbaarder te gaan worden, mezelf meer te laten zien.
Mijn doel en mijn toekomst steeds helderder zie.
Ik zal Simone ook zeker in de toekomst af en toe blijven spreken, omdat ik het zo waardevol heb gevonden en het jammer vindt dat dit traject nu voorbij is. 

Your Intuition
is Calling

Ja, maar...

Nee, ik zet niet een scan apparaat bij mezelf aan. We zitten in een gezellige vriendschappelijke setting bij elkaar. Er komen in liefde de zaken aan bod, waardoor jij nog meer in jouw kracht komt te staan en jouw business een boost kan en mag geven.

Geloof me, ik was voordat ik wist dat mijn intuïtie zo krachtig is ook sceptisch. En ook ik vroeg me toen af, huh hoezo dan? En ik wachtte een man met een glazen bol en een gewaad.

Zelf houd ik van helderheid en duidelijkheid. Ik neem je daarom mee in mijn proces en leg jou uit, hoe ik aan de informatie en mijn vragen aan jou kom. Door jou mee te nemen in mijn proces, heb jij helderheid en duidelijkheid en ga jij al stappen zetten in jouw bewustwordingsproces. Mijn klanten geven me vaak de volgende feedback:

“Wow, Simone, wat een eye-openers! Had verwacht dat het zweverig zou zijn, daarentegen is het juist heel erg down to earth en verhelderend!”

Mocht je mijn instagram al hebben bekeken, dan heb je al met grote regelmaat gelezen dat ik niet in toeval geloof.  Is het toeval dat je mijn site bezoekt? Als je naar mijn foto kijkt, welk gevoel krijg je dan? Herken je jezelf in mijn site?  Wat denk jij, toeval? Volgens mij hoef ik niets meer toe te voegen, of wel? Je hebt jouw antwoord al, toch! 😉

Scroll naar top