fbpx

1 op 1 jouw gast laten ervaren hoe krachtig hun intuïtie is

Je wilt  jouw gast het beste uit zichzelf laten halen op jouw event, zodat ze met onnoemelijke veel waarde naar huis gaan. Zodat ze uit de wachtstand durven te stappen. 

1 op 1 jouw gast laten ervaren hoe krachtig hun intuïtie is

Je wilt  jouw gast het beste uit zichzelf laten halen op jouw event, zodat ze met onnoemelijke veel waarde naar huis gaan. Zodat ze uit de wachtstand durven te stappen. 

Wat breng ik jouw gast:

Ze gaan ervaren dat ze zelf ook al een sterk ontwikkelde intuïtie hebben 

Hoe?
Ze schuiven 1 op 1 bij mij aan tafel, door de keuze van een steen en een kaart ervaren ze hoe ze bij hun eigen intuïtie kunnen komen. Dit resulteert ook meteen in een aantal inzichten in zichzelf.

Geef je dit ook in groepsvorm?

Nee
Echt niet? Nee, echt niet.

Tijdens jouw event wil je een positieve, prettige, gezellige, waardevolle vibe en niet dat jouw gasten zich ongemakkelijk voelen. Of wel?

Het achterste van je tong laten zien, in een liefdevolle, veilige 1 op 1 setting, wordt door jouw gast enorm gewaardeerd.

Ik wil net als jij, dat jouw gast echt met waarde en liefdevolle informatie naar huis gaat en niet dat ze het gevoel krijgen onderdeel van een show te zijn.

simone de jongh
kim lawyer of attraction events

Kim Hendriks-Horstman

Legal Strateeg & mindset-/businessmentor | Lawyer of Attraction®

Ik heb Simone ervaren als een liefdevol, fijn en warm persoon die een veiligheid uitstraalt.

Simone heb ik gevraagd om haar expertise te delen tijdens mijn event. Dat heeft waardevol bijgedragen aan mijn event.

Ik zou Simone zeker aanraden, omdat zij anderen weet te raken met haar sessies en trekt de mensen over de streep, die misschien nog wat sceptisch zijn met de treffende informatie die ze je teruggeeft.

Simone neemt alle tijd voor de gasten, zonder opdringerig te zijn en heeft mijn gasten een extra cadeau gegeven door haar sessies.

Bij mij staan mijn klanten, expertise en zelfontwikkeling op nummer 1 en dit is precies de reden dat ik Simone heb ingehuurd om haar Online Masterclass: Jouw Intuïtie te geven. Mijn klanten hebben deze masterclass als erg waardevol en down to earth ervaren.

bianca

Bianca Simons

Law of Attraction Expert & Spiritual Business Coach

Tijdens een event maakte ik kennis met Simone. Ik voelde me meteen op mijn gemak en voelde aan alles dat dit precies was wat ik nodig had.

De boodschap die ik kreeg was dat ik meer op mijn intuïtie mag vertrouwen en meer met spiritualiteit mocht gaan doen. Diep van binnen wist ik dit maar Simone moest het even aanzetten.

Ik ben meteen aan de slag gegaan met mijn kaartensets en heb nagedacht over hoe ik dit kon toepassen in mijn bedrijf.

Ik heb dankzij Simone weer contact gemaakt met een stuk dat ik had weggestopt. En door telkens weer verbinding te maken met dat stuk kom ik steeds dichter bij dat waar ik echt heel blij van word. Dank je wel Simone voor het aanzetten van dat wat gezien wilde worden.
Ik ben je er tot op vandaag dankbaar voor.

review nadine

Nadine van Spanje

Fotografie, branding & interieur

Het was voor mij de eerste keer dat ik werd gelezen, de sfeer trok mij ertoe. Normaal ben ik heel nuchter, maar om mij heen hoorde ik alleen maar positieve woorden van de mensen die voor mij geweest waren, dus ik was wel benieuwd.

Ik was aan de beurt en ik voelde mij direct op mijn gemak. Simone vroeg mij om een van de kristallen te kiezen die op tafel lagen, eentje die mij meteen trok. Hier moet ik altijd nog aan denken als ik weer eens in een kristallenwinkel ben of voor mijn eigen verzameling sta.

Onze ontmoeting verliep heel rustig en respectvol, zo kon ik mij ook goed open stellen. Er was privacy, de omgeving was heel erg fijn en Simone luisterde goed en begreep mij zonder dat ik heel veel uit hoefde te leggen.

Het was een fijne ervaring waar ik nog geregeld aan terug moet denken, ik zou het zelfs als magisch willen omschrijven!

review monique

Monique

Kledingstyliste, studio by MO

Onze ontmoeting op het event was voor mij heel bijzonder geweest en indrukwekkend. En het heeft ook heel veel impact op mij gehad. Toen ik mocht kiezen tussen een aantal stenen wist ik in eerste instantie niet welke steen ik moest kiezen. Maar binnen een split second dacht ik, volgens mij weet ik het wel.

Dat was de grote paarse amethist. Die steen heeft mij enorm veel gebracht en brengt mij nog steeds veel, soms uit mijn comfortzone te komen, ik pak hem ook regelmatig om overzicht te krijgen op mijn business. Die avond dat ik op het event ben geweest heb ik een workshop in de markt gezet en die zaten eigenlijk alle avonden al vol.

Ons gesprek heeft mijn groeiproces versterkt. Ik laat nu het grote denken toe. Het is een hele mooie aanvulling geweest op de dag bij Kim’s haar event.

Wil jij ook met mij samenwerken?

Scroll naar boven