fbpx

Spreker op jouw event

Je bent op de juiste webiste als je een spreker zoekt, die verbaal sterk is, echte waarde deelt en verbinding weet te maken met jouw gasten. 

Spreker op jouw event

Je bent op de juiste webiste als je een spreker zoekt, die verbaal sterk is, echte waarde deelt en verbinding weet te maken met jouw gasten. 

Wat breng ik jouw gast:

Uitleg waar pleasend gedrag vandaan komt

Wat de energie van anderen voor invloed heeft op jou

Hoe je deze met een simpele oefening los kunt laten

Dat een sterk ontwikkelde intuïtie JOUW GOUD is 

Er is ruimte om vragen te stellen

simone de jongh
review carlijn

Carlijn Ottens

Marketing & Business Coach

Op het event van Carlijn Ottens mocht ik spreken over de kracht van intuïtie voor jou als ondernemer.

Simone heeft een hele waardevolle bijdrage gedaan aan de live dag van mijn Groei Programma. Het is echt enorm bijzonder om te zien wat er gebeurt als zij begint te praten over haar passie. De reacties die ik achteraf van de deelnemers kreeg waren echt waanzinnig:
puzzelstukjes vielen en ogen werden geopend. Als ondernemer loop je – in welke fase dan ook – altijd tegen blokkades en belemmerende overtuigingen aan. Simone weet met haar expertise echt ogen te openen en dit zorgt ervoor dat je veel en veel sneller stappen kunt zetten in je business. Ze zorgt ervoor dat je meer naar je intuïtie leert luisteren waardoor alle nog meer gaat stromen in je bedrijf.
De toevoeging op deze dag van Simone was echt magisch, want het bracht de groep nog dichter bij elkaar en mensen gingen echt met eyeopeners naar huis. Dankjewel Simone! Dit is zeker niet de laatste keer dat we op deze manier samen gaan werken. 

Wil jij ook met mij samenwerken?

Scroll naar boven