fbpx

Jouw Goud

In één sessie met mij, helder en duidelijk overzicht op jouw business, wat Jouw Goud is en wat je nu nog belemmert om echt succesvol te zijn.

Dat je nu op mijn site bent is geen toeval, wel een bewuste keuze voor Jouw Succes.

Kun jij deze vragen beantwoorden met YES: 

Je bent ondernemer en je bent klaar voor GROEI. Je weet alleen niet hoe, omdat je wordt tegengehouden door je eigen blokkades en angsten.

Je bent een pleaser en daardoor zet je jezelf op de laatste plek. Dit kost je enorm veel energie en tijd.

Je gaat doorbreken met je onderneming, als je niet langer wordt belemmerd door jouw twijfels. “Ben ik het waard om succesvol te zijn?”, “Ja, maar voor mij 10 anderen?” of “Heb ik het echt wel in me?”.

Je bent er klaar voor om jezelf op nummer 1 te zetten.

Je bent klaar voor eye-openers over jouw belemmeringen op werk en/of privé vlak, zodat je bewust wordt van jouw aangeleerd gedrag.

Dat je nu op mijn site bent is geen toeval, wel een bewuste keuze voor verandering.

"You’ve never been here before. You’ve never been this version of you. So give yourself a little grace and breathe through it."

Het lukt je niet om de vinger op de zere plek te leggen.

Je mag urenlang met jouw vriendinnen en jouw geliefde blijven appen, kletsen en bellen om te zien of je zo de reden dat jij vastloopt kunt achterhalen. 

Daarnaast mag je nog maanden, zelfs jaren afvragen wat jou onderscheidt van de anderen. 

Wat als ik je zeg dat het echt makkelijker kan.

Laat me je helpen! In onze JOUW GOUD sessie zorg ik ervoor dat je een helikopterview hebt op jezelf, waardoor je weet waar je jezelf en jouw business nu nog ‘onbewust’ saboteert en weet welke stappen je als eerste mag gaan zetten. 

"Simone is in 3 woorden verhelderend, magisch en to the point."

Na onze sessie:

Heb je dat extra zetje in de rug gekregen om te doen wat bij jou past, zodat je niet langer vastloopt op werk en/of privé gebied.

Heb je eye-openers gekregen, waardoor je jezelf niet meer tegen laat houden.

Haal je meer voldoening uit jezelf en daardoor ook uit jouw onderneming.

Behoren twijfels over jouw plannen en hoe je jouw ondernemerschap aanpakt tot het verleden.

Word jij bewust van jouw intuïtie, als krachtige tool, zodat je deze met meer succes gaat inzetten.

Krijg jij zicht op aangeleerde patronen die NIET bij je passen.

unnamed file

Connecten met Jouw Goud

In iedere vezel van jouw lichaam zul je gaan voelen dat je het waard bent om succesvol te zijn

Meer rust en vertrouwen

De gunfactor naar jezelf en anderen is optimaal vanuit liefde

Je durft buiten jouw comfortzone te gaan, je gaat je belemmerende gedachten herkennen

Hoe kom ik bij Jouw Goud?

We plannen samen een sessie in: online of offline
Online via zoom
Offline je komt bij mij langs in mijn praktijk

In 1 sessie benoem ik jouw expertise, jouw aantrekkingskracht op jouw klanten. Ook geef ik je aan waar je jezelf en jouw business nu nog onbewust saboteert.
Ik zorg voor de helikopterview op jou en jouw business, zodat jij echt succes mag gaan behalen.

De Goud Sessie en aftercall vormen samen een kort coaching programma volledig op jou gericht en gevuld met persoonlijke informatie en tools  

Na de Jouw Goud sessie: heb je direct inzicht in jezelf en geef ik je concrete actiepunten, waardoor je direct actie kunt ondernemen 

De aanvullende kracht van onze After Call sessie: we zoomen wederom in op JOU en op de stappen die je al hebt gezet na onze JOUW GOUD sessie

Duur Jouw Goud sessie: 2 uur
Duur After Call sessie: 1 uur

Prijs: 297,- exclusief btw

Offline Locatie:  Regio Breda

Twee voorbeelden uit mijn praktijk

review texas

Texas

Texas  saboteerde haar eigen business, door zichzelf niet op 1 te zetten. Ze zette zichzelf iedere keer onbewust op de laatste plaats. Ze was enorm veel aan het werk voor haar klanten, ze wilde te gedetailleerd, te veel aanbieden. Eigenlijk gaf ze een overdaad van haar product, waardoor ze te veel werk voor zichzelf creëerde en zij zelf op de laatste plaats kwam. Ook in haar rol als moeder en vrouw, wil ze haar gezin ontzien en loopt ze zichzelf voorbij.

Toen ik haar las, dacht ik aan een oma fiets. Ik vroeg haar of ze vroeger een zwarte oma fiets had gehad? Een grote glimlach verscheen op haar gezicht en ze antwoordde: “Ja, joh die fiets was ik alweer vergeten”. Deze fiets stond voor zoveel symbool en zette mijn verhaal nog meer kracht bij.

Tijdens het lezen van haar, werden er zaken bevestigd waar ze al vaak haar gedachten over had laten gaan. Sinds onze Jouw Goud sessie staat ze bewuster stil wanneer ze zichzelf en haar business saboteert en ze is nu wel in staat deze cyclus te herkennen en te doorbreken.

review carlijn

Carlijn

Ik heb een Jouw Goud sessie aangevraagd bij Simone omdat ik merkte dat ik vastliep in mijn business. Ik ben van nature iemand die flink kan doorbeuken om doelen te behalen en ik wil graag leren hoe ik mijn rationele gedrag enigszins los kan laten en meer kan leren vertrouwen op mijn intuïtie. De sessie met Simone was in 3 woorden verhelderend, magisch en to the point. Simone is super no nonsense en dat is heel fijn. Ik kreeg enorm fijne inzichten waar ik direct mee aan de slag ben gegaan. Resultaat: ik durf mijn business weer meer los te laten en ik leer weer meer vertrouwen op mijn intuïtie en dat komt mijn hele business en privé leven ten goede. 🙂 Dankjewel Simone! 

How do you expect your clients to know what your gold is, if you are not aware of
your own gold.

Ja, maar...

Nee, ik zet niet een scan apparaat bij mezelf aan. We zitten in een gezellige vriendschappelijke setting bij elkaar. Er komen in liefde de zaken aan bod, waardoor jij nog meer in jouw kracht komt te staan en jouw business een boost kan en mag geven.

Geloof me, ik was voordat ik wist dat mijn intuïtie zo krachtig is ook sceptisch. En ook ik vroeg me toen af, huh hoezo dan? En ik wachtte een man met een glazen bol en een gewaad.

Zelf houd ik van helderheid en duidelijkheid. Ik neem je daarom mee in mijn proces en leg jou uit, hoe ik aan de informatie en mijn vragen aan jou kom. Door jou mee te nemen in mijn proces, heb jij helderheid en duidelijkheid en ga jij al stappen zetten in jouw bewustwordingsproces. Mijn klanten geven me vaak de volgende feedback:

“Wow, Simone, wat een eye-openers! Had verwacht dat het zweverig zou zijn, daarentegen is het juist heel erg down to earth en verhelderend!”

Mocht je mijn instagram al hebben bekeken, dan heb je al met grote regelmaat gelezen dat ik niet in toeval geloof.  Is het toeval dat je mijn site bezoekt? Als je naar mijn foto kijkt, welk gevoel krijg je dan? Herken je jezelf in mijn site?  Wat denk jij, toeval? Volgens mij hoef ik niets meer toe te voegen, of wel? Je hebt jouw antwoord al, toch! 😉

Scroll naar top