fbpx

Haal nu de handrem van jezelf en jouw ondernemers succes af!

Voor onze GOUD SESSIES, heb ik al genoteerd, waar jij nu nog op blokkeert! 

In iedere vezel van je lichaam vertrouwen op de impact die jij kunt maken.

De sleutel naar JOUW GOUD: leiderschap en succes is zicht op jouw handremmen.

 

Haal NU de handrem van jezelf en jouw ondernemerschap af!

In iedere vezel van je lichaam vertrouwen op de impact die jij kunt maken.

De sleutel naar JOUW GOUD: leiderschap en succes is zicht op jouw handremmen.

Voor onze online GOUD Sessies , heb ik al genoteerd, waar jij nu nog op blokkeert en hoe je de handrem er af kunt halen.  

Kun jij deze vragen beantwoorden met YES

Je bent een ondernemende vrouw en je bent klaar voor GROEI.

Je weet alleen nog niet hoe?

Meestal prioriteer je de ander en dit kost je enorm veel energie.

Het is NU tijd dat je JOUW GOUD gaat voelen.

De ander voel je feilloos aan, hierdoor loop je niet jouw eigen pad.

Twijfels nemen de controle van je over:

“Ben ik het wel waard om succesvol te zijn?”
“Ja, maar voor mij 10 anderen!”
“Heb ik het echt wel in me?”
“En als ik het nu te druk krijg?”

Ik geloof al een tijdje niet meer in Toeval!
Denk Jij dat het toeval is dat je op mijn site bent?

"You’ve never been here before. You’ve never been this version of you. So give yourself a little grace and breathe through it."

Het lukt je niet om de vinger op de zere plek te leggen.

Je mag nog menig gratis masterclass volgen, urenlang met jouw vriendinnen, jouw lief appen, kletsen en bellen om jouw handremmen te achterhalen. 

Het kan echt sneller en makkelijker!

Voor we elkaar online ontmoeten, heb ik me afgestemd op jouw energie en heb ik al een helikopterview op jouw handremmen en  gaan we samen deepdiven naar jouw Goud. 

Dit bespaart je veel tijd en energie, die je kunt inzetten in het verder uitbouwen van jouw business en toekomstplannen. 

 

"Simone is in 3 woorden verhelderend, magisch en to the point."

Carlijn

Na onze 3 online Goud Sessies:

Door de verdieping in jezelf, ontstaat er helderheid, overzicht en rust in jezelf 

Heb je eye-openers gekregen, waardoor je jezelf vanuit een liefdevollere invalshoek bekijkt

Sta je aan om jouw volgende stappen te zetten

Familiesysteem voor je laten werken

Word jij bewust van jouw intuïtie, als krachtige tool, zodat je deze met meer succes gaat inzetten.

Zicht op jouw onderscheidende vermogen

Tools om bij jouw GOUD te blijven.

StudioAnnemarije Simone web

Verbinden met JOUW GOUD

In iedere vezel van jouw lichaam zul je gaan voelen dat je het waard bent om succesvol te zijn en jouw leiderschap te pakken.

Meer rust en vertrouwen

Jezelf op nummer 1 zetten, zonder egoïstisch te zijn

De gunfactor naar jezelf en anderen is vanuit liefde en respect

handremmen ga je sneller herkennen en loslaten

Reviews

suzanne

Suzanne

Suzanne VRIJE MEID podcast nummer 16

“Ik heb een heel erg leuk gesprek gehad met een intuïtief coach Simone de Jongh.

Dat is echt iets waar ik normaal kippenvel van kreeg in negatieve zin dan. Dat ik dacht ‘Intuïtief coach’ bla bla wat is dit voor gebakken lucht, maar ja als ik dan naar mezelf kijk denk ik: dit zijn beperkende gedachten.

Waarom moet je zo negatief zijn over iemand. Weet je als jij iemand weg zet als zweefteef, oplichter, dan beledig je iemand kei hard. Diegene licht niemand op, die persoon kan iets wat jij niet begrijpt, of niet in gelooft en dat zegt niet dat het niet waar is

Ik had eerst een gratis call met Simone en daar blies ze me meteen al weg, met haar inzichten, terwijl we elkaar pas 1 minuut hadden ontmoet.

Toen dacht ik Ok, Jij doorziet mensen, je ziet wat mensen drijft, in 2 minuten zie je dit zijn je sterke punten en dit zijn je zwakke punten en dit is jouw kracht.

Ze had het zo snel op een rijtje en ik herkende me in zoveel dingen en ik dacht OK, ik boek met haar een sessie.  Tijdens de sessie veel inzichten opgedaan, mijn krachten. En wat nu aandacht vraagt: waar ik mee aan de slag kan. In onze 2e sessie hebben we naar het familiesysteem gekeken.

Dit geeft zoveel inzicht waarom dingen zijn zoals ze zijn en waarom ik ben zoals ik ben.”

review carlijn

Carlijn

Ik heb een Jouw Goud sessie aangevraagd bij Simone omdat ik merkte dat ik vastliep in mijn business. Ik ben van nature iemand die flink kan doorbeuken om doelen te behalen en ik wil graag leren hoe ik mijn rationele gedrag enigszins los kan laten en meer kan leren vertrouwen op mijn intuïtie.

De sessie met Simone was in 3 woorden verhelderend, magisch en to the point.

Simone is super no nonsense en dat is heel fijn.

Ik kreeg enorm fijne inzichten waar ik direct mee aan de slag ben gegaan.

Resultaat: ik durf mijn business weer meer los te laten en ik leer weer meer vertrouwen op mijn intuïtie en dat komt mijn hele business en privé leven ten goede. 🙂 Dankjewel Simone! 

mylene x kopie

Mylène

“Ontzettend bizar, hoe goed jij je kunt afstemmen op iemand anders en Hoe raak de dingen zijn die je tegen me hebt gezegd. Je noemde specifieke dingen, die me iedere keer ‘kippenvel’ geven van herkenning op een positieve manier.

Ook heb je me laten zien hoe krachtig intuïtie kan zijn, nu herken ik het en laat ik mijn brein niet langer de boventoon voeren. Ik voel nu beter, wat ik business wise echt nodig heb.

Je gaat op zoek naar HET LICHT, de mooie dingen, die je leven mooier maken, waardoor er ook inzichten en overzicht ontstaat. Licht en vrolijkheid. Een groot verschil met andere vormen van coaching waar je vaak enkel gefocust bent op de problemen.

Het is net of je een GOUDEN BOL hebt waar je inkijkt. Het gaat echt over wat ik nodig heb, omdat jij om mij afgestemd bent. Ik hoefde zelf geen topics aan te dragen, ik vind dit zo onderscheidend.

Heel veel inzichten zijn nog aan het landen. Het inzicht dat je me voor de goud sessie in de masterclass gaf, werkt ook nog steeds door.

Ik herken nu in de praktijk de signalen, van wat je toen zei en zie het nu veel meer om me heen en het blijft doorwerken, zonder dat ik er bewust mee aan de slag hoef te gaan.”

tamaradejong

Tamara

” Als er iets is dat je bovenaan je prioriteitenlijstje mag zetten, dan is het Simone de Jongh inschakelen. Wat een powerhouse is dit! Ik weet niet hoe ze het doet, maar ze wist binnen no time te noemen wat mij uniek maakt en hoe ik me met mijn bedrijf kan onderscheiden van de massa van business coaches. Na onze eerste call ging mijn bedrijf direct door het dak. De ene na de andere klant meldt zich aan. 

Ze is bovendien een hele leuke vrouw om mee samen te werken en ze gaat tak, tak, tak door de inzichten heen: daar hou ik van! 

Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik haar niet eerder heb ingeschakeld. 🤣

dimara

Dimara

Wow wat voelde ik een energie na onze laatste goudsessie!  

Het gesprek verliep zo ontzettend prettig, omdat jij voor mijn gevoel mij al heel goed kende. Je voelde feilloos aan welke adviezen er specifiek voor mij nodig waren.  

Jouw energie werkt aanstekelijk en je inzichten zijn ook heel toegankelijk en daarmee goed toepasbaar. Wat een fijne klik en echt een aanrader!  

Ik vond het ook zo mooi dat op het einde toen je een kaart trok, alles samen leek te komen.”

FroukjedeBoth

Froukje de Both

” Een Shout out naar Simone de Jongh. Zij geeft GOUD sessies en ik heb daar persoonlijk heel veel aangehad.

Ik wil dit graag met je delen, want ik gun het jou om ook jouw handrem er af te halen.

Vaak leven we ons leven niet ten volste, omdat we de handrem op ons zelf zetten op het gebied van relatie of werk. Door de handrem van jezelf af te halen, ga je meer leven vanuit je hart en niet vanuit je hoofd. Meer genieten.  

De gesprekken met Simone heb ik als heel erg prettig ervaren. Zeker als je elkaar nog niet eerder ontmoet hebt, is het fijn dat je heel eerlijk en open kan zijn. Dat is waar het voor mij ook om gaat, wanneer je nog meer verbinding met jezelf aangaat, dat je jezelf ‘kwetsbaar’ en open kunt opstellen. Dit vond ik heel erg fijn in onze gesprekken.

Niet wollig of vaag!
Duidelijke en heldere vragen,
waardoor ik me nog sterker en bevestigd voel in de kant die ik nu op ga.”

Fotocredits: Roland J. Reinders Photography

Ellen

“Toen ik op instagram een bericht van Simone de Jongh ‘gooi je handrem los’ las was ik meteen getriggerd.

Voordat ik het wist boekte ik een kennismakings-gesprek.
 
Nu dacht ik dat ik exact wist welke blokkades mij parten speelden, maar Simone wist tijdens dat gesprek er nog één te benoemen die eigenlijk al 20 jaar een prominente rol in mijn leven speelt.
 
Ik besloot een goud sessie bij haar te boeken en sindsdien is mijn leven in een stroomversnelling beland.
 
Ik heb stappen gezet die ik niet had durven dromen.
 
Ik ben zo blij dat ik mijn hart gevolgd heb en zou iedereen die iets op te ruimen heeft willen adviseren, ga in gesprek met Simone!”
 
Liefs Ellen  
Anita van der Molen

Anita van der Molen

“Ik heb heel veel gehad aan de GOUD sessies met Simone. Simone is als persoon een heel fijn mens en ze is heel benaderbaar. Ze is helder in hetgeen ze vertelt, geen zweverig gedoe, maar heel to the point. Toch spaarde ze me niet en kon best wel confronteren. Ik hou ervan.

Haar intuïtieve gave benut ze o.a. door onderwerpen aan te dragen of te benoemen. Op basis daarvan gingen we in gesprek en vielen bij mij heel snel de kwartjes. Op die manier kreeg ik inzichten in de stappen die ik mag zetten. Ook in de veranderingen die ik heb doorgemaakt, maar waar ik me niet bewust van was. Ze wees me op mijn kwaliteiten, mijn GOUD, en stimuleerde me om daar meer mee te doen.

Simone heeft me weer in de actie stand gekregen. Ze liet me inzien dat veel eigenschappen en ervaringen, die ik als  ‘gewoon’ of ‘vanzelfsprekend’ zag, juist heel waardevol zijn. Waardevol om te delen en soms ook waardevol om zakelijk meer mee te gaan doen. Ze pakt ook gelijk door om de ideeën concreet te maken, zodat ik na ieder gesprek direct aan de slag ging.

Dank je wel lieve Simone.

 

How do you expect your clients to know what your gold is, if you are not aware of
your own gold.

Ja, maar...

Nee, ik zet niet een scan apparaat bij mezelf aan. We zitten in een gezellige vriendschappelijke setting bij elkaar. Er komen in liefde de zaken aan bod, waardoor jij nog meer in jouw kracht komt te staan en jouw business een boost kan en mag geven.

Geloof me, ik was voordat ik wist dat mijn intuïtie zo krachtig is ook sceptisch. En ook ik vroeg me toen af, huh hoezo dan? En ik wachtte een man met een glazen bol en een gewaad.

Zelf houd ik van helderheid en duidelijkheid. Ik neem je daarom mee in mijn proces en leg jou uit, hoe ik aan de informatie en mijn vragen aan jou kom. Door jou mee te nemen in mijn proces, heb jij helderheid en duidelijkheid en ga jij al stappen zetten in jouw bewustwordingsproces. Mijn klanten geven me vaak de volgende feedback:

“Wow, Simone, wat een eye-openers! Had verwacht dat het zweverig zou zijn, daarentegen is het juist heel erg down to earth en verhelderend!”

Simone, ik heb geen bedrijf en toch wil ik zo graag op mijn gouden  eigenschappen en nu nog handremmen inzoomen. Kan dit ook?
Yes, vul het contactformulier in en dan kijken we of we een match zijn voor elkaar.  

Ja, ik werk ook met ondernemende mannen. Heb jij als man het idee, dat wil ik ook inzoomen op mijn handremmen en deepdiven in mijn GOUD.
Vul dat het contactformulier in. Dan plannen we een intake call in om te kijken of we samen gaan werken.  

Mocht je mijn instagram al hebben bekeken, dan heb je al met grote regelmaat gelezen dat ik niet in toeval geloof.  Is het toeval dat je mijn site bezoekt? Als je naar mijn foto kijkt, welk gevoel krijg je dan? Herken je jezelf in mijn site?  Wat denk jij, toeval? Volgens mij hoef ik niets meer toe te voegen, of wel? Je hebt jouw antwoord al, toch! 😉

Scroll naar boven