fbpx

Online live masterclass

VOl VERTROUWEN vanuit jouw hart ondernemen en niet vanuit je hoofd. Je weet dat je jezelf nu nog ‘onbewust’ saboteert. In mijn masterclass ga ik je meteen laten ervaren, dat jouw intuïtie de zuiverste raadgever is en je tools geven om jouw zelf sabotage te doorbreken. 

dinsdag 10 november 2020 
van 9:30 uur  tot 10:30 uur 

Online live masterclass

VOl VERTROUWEN vanuit jouw hart ondernemen en niet vanuit je hoofd. Je weet dat je jezelf nu nog ‘onbewust’ saboteert. In mijn masterclass ga ik je meteen laten ervaren, dat jouw intuïtie de zuiverste raadgever is en je tools geven om jouw zelf sabotage te doorbreken. 

dinsdag 10 november 2020 
van 9:30 uur  tot 10:30 uur 

Je weet dat het nu echt tijd is om inzicht te krijgen in jouw zelf sabotage en jouw handrem van jezelf af te halen.  

Vaak stel je nu nog dingen uit, naar het ‘juiste moment’. En eigenlijk komt dat juiste moment er nooit.

 Om je bedrijf en jezelf te laten groeien,  is het belangrijk dat je ook in jezelf gaat investeren. Wanneer jij de leiding durft te pakken, kan je ook jouw droomleven creëren. 

Het is de hoogste tijd dat jij JOUW GOUD gaat voelen en alles wat je daarvandaan houdt gaat doorbreken. 

"You’ve never been here before. You’ve never been this version of you. So give yourself a little grace and breathe through it."

Wat breng ik jou tijdens de online masterclass:

Je mag gaan voelen dat het nodig is om jouw ´onbewuste´ saboterende gedrag, ´niet zichtbaar durven zijn, jouw prijzen niet te verhogen jezelf niet op nummer 1 zetten´, te doorbreken

na aanmelding voor de online masterclass stuur ik je een persoonlijke affirmatie die jouw proces aanzet

Je gaat leren dat gebeurtenissen, toevalligheden,die je nu nog niet altijd opmerkt, juist jouw aandacht mogen krijgen! Dit juist JOUW INTUITIE is dat je aandacht vraagt om succes te behalen

Je gaat tijdens deze masterclass ook al verbinden met jouw intuïtie 

Tijdens deze masterclass zoom ik in op jou en deel ik deze persoonlijke boodschap met je 

Er is ruimte om vragen te stellen

unnamed file
review rosalie

Rosalie van Gils

Bureau Breinfijn

Simone weet als geen ander omhoog te halen waar je tegenaan loopt als ondernemer om door te groeien met je bedrijf. Simone is super prettig en zachtaardig in de omgang, wat me snel op mijn gemak stelde. Ik vond het toch een beetje spannend om een sessie te krijgen van Simone. Wat kan ze wel en niet ‘lezen’, wat komt er wel en niet naar boven. De vragen die ze stelde en de boodschap die ze gaf sloegen de spijker op z’n kop. Ik ben ermee aan de slag gegaan en ik ben afgelopen 3 maanden nog nooit zo snel gegroeid. Mijn bedrijf is werkelijk waar in een stroomversnelling gekomen en kan het iedere ondernemer aanraden. Jij bent je bedrijf, dus werk aan jezelf, dan komt het succes van je bedrijf ten goede.

Bij mij staan mijn klanten, expertise en zelfontwikkeling op nummer 1 en dit is precies de reden dat ik Simone heb ingehuurd om haar Online Masterclass: Jouw Intuïtie te geven. Mijn klanten hebben deze masterclass als erg waardevol en down to earth ervaren.

Reacties van de
vrouwen die je voor gingen

“Hi Simone, wat wat het een waardevolle masterclass zeg!
Ik heb veel meditaties gedaan, maar de impact van deze meditatie is zo groot. Nu echt te zien en horen wat ik hier te doen heb.”

“Hoi Simone, Wauw, wat heb je me een paar keer geraakt tijdens de online masterclass. Echt heel mooi en het heeft mijn ogen echt geopend, voor wat ik nu mag gaan doen. Dankjewel.”

“Wat ervoor ik lichamelijk ook veel tijdens jouw online masterclass. Alles wat je zei, was zo raak en raakte me echt. Toen ik je voor het eerst zag, dacht ik deze vrouw komt met een reden op mijn pad en dat heb je echt met deze masterclass bevestigd. Ik voelde me al  krachtig en  nu voel ik  echt alle power  door mijn hele lichaam. 

 

Data & prijs

Maandag 7 september van  9:30 uur tot en met 10:30 uur
Prijs: €19,99 excl. BTW

TIP: Deze masterclass valt onder persoonlijke coaching en is voor ondernemers fiscaal aftrekbaar. Ben je nog geen ondernemer, wel een ondernemende vrouw, overleg dan met je werkgever of er een persoonlijk coachingsbudget beschikbaar is. 

Ja, maar...

Mocht je mijn instagram al hebben bekeken, dan heb je al met grote regelmaat gelezen dat ik niet in toeval geloof.  Is het toeval dat je mijn online masterclass voorbij zag komen?! Als je naar mijn foto kijkt, welk gevoel krijg je dan? Wil je eigenlijk niet al heel erg lang weten hoe jouw intuïtie werkt! Wat denk jij, toeval? Volgens mij hoef ik niets meer toe te voegen, of wel? Je hebt jouw antwoord al, toch! 😉

Geloof me, ik was voordat ik wist wat mijn intuïtie was sceptisch. 

Zelf houd ik van helderheid en duidelijkheid. Dat is nu precies waarom ik deze online masterclass geef. Ik wil dat jij ook weet hoe je meer kunt gaan vertrouwen op je onderbuikgevoel en dat er niets zweverigs aan is. Wel jouw enorme extra power om echt succesvol te gaan ondernemen.  

Ja! Met deze online masterclass investeer je in jouw persoonlijke ontwikkeling en dus ook in jouw bedrijf. Ja, maar ik ben geen ondernemer wel een ondernemende vrouw. 
Je werkgever heeft vaak een persoonlijk coachingsbudget gereserveerd per werknemer. 

Scroll naar top