fbpx

Online masterclass

VOl VERTROUWEN vanuit jouw hart ondernemen en niet vanuit je hoofd. In mijn masterclass ga ik je meteen laten ervaren, dat jouw intuïtie de zuiverste raadgever is en hoe je dit direct kunt toepassen. 

Zondag 14 juni 2020 van 10:00 uur  tot 11:00 uur

Je weet vaak al dingen voor dat iemand het heeft gezegd of heeft benoemd. Alleen weet je er niet altijd je vinger op te leggen. Je hebt regelmatig recharge tijd nodig, nadat je met veel mensen bent geweest. Je vraagt je af hoe dit dan eigenlijk komt dat jouw batterij sneller leeg is dan die van een ander. Menig boek heb je al gelezen en toch vertelt geen 1 boek je nu helder en concreet hoe jij naar jouw onderbuikgevoel mag gaan luisteren. Als jij je bedrijf wil laten groeien, dan is het belangrijk dat je ook in je persoonlijke ontwikkeling investeert. Alleen dan zul je echt doorbreken naar Jouw Goud. 

"You’ve never been here before. You’ve never been this version of you. So give yourself a little grace and breathe through it."

Wat breng ik jou tijdens de online masterclass:

Je ontdekt hoe jouw energie lek ontstaat en wat je hieraan kunt doen

Je gaat leren dat gebeurtenissen, toevalligheden,die je nu nog niet altijd opmerkt, juist jouw aandacht mogen krijgen! Dit juist JOUW INTUITIE is dat je aandacht vraagt om succes te behalen

Je gaat tijdens deze masterclass ook al verbinden met jouw intuïtie 

Je mag gaan voelen dat het nodig is om jouw ´onbewuste´ saboterende gedrag, ´niet zichtbaar durven zijn, jouw prijzen niet te verhogen jezelf niet op nummer 1 zetten´, te doorbreken

Tijdens deze online masterclass geef ik je inzicht in jezelf, want
JIJ BENT JOUW BUSINESS

Er is ruimte om vragen te stellen

simone de jongh
review rosalie

Rosalie van Gils

Bureau Breinfijn

Simone weet als geen ander omhoog te halen waar je tegenaan loopt als ondernemer om door te groeien met je bedrijf. Simone is super prettig en zachtaardig in de omgang, wat me snel op mijn gemak stelde. Ik vond het toch een beetje spannend om een sessie te krijgen van Simone. Wat kan ze wel en niet ‘lezen’, wat komt er wel en niet naar boven. De vragen die ze stelde en de boodschap die ze gaf sloegen de spijker op z’n kop. Ik ben ermee aan de slag gegaan en ik ben afgelopen 3 maanden nog nooit zo snel gegroeid. Mijn bedrijf is werkelijk waar in een stroomversnelling gekomen en kan het iedere ondernemer aanraden. Jij bent je bedrijf, dus werk aan jezelf, dan komt het succes van je bedrijf ten goede.

Bij mij staan mijn klanten, expertise en zelfontwikkeling op nummer 1 en dit is precies de reden dat ik Simone heb ingehuurd om haar Online Masterclass: Jouw Intuïtie te geven. Mijn klanten hebben deze masterclass als erg waardevol en down to earth ervaren.

Data & prijs

Zondag 14 juni van 10:00 uur tot en met 11:00 uur
Prijs: €19,99 excl. BTW

TIP: Deze masterclass valt onder persoonlijke coaching en is fiscaal aftrekbaar

Ja, maar...

Mocht je mijn instagram al hebben bekeken, dan heb je al met grote regelmaat gelezen dat ik niet in toeval geloof.  Is het toeval dat je mijn online masterclass voorbij zag komen?! Als je naar mijn foto kijkt, welk gevoel krijg je dan? Wil je eigenlijk niet al heel erg lang weten hoe jouw intuïtie werkt! Wat denk jij, toeval? Volgens mij hoef ik niets meer toe te voegen, of wel? Je hebt jouw antwoord al, toch! 😉

Geloof me, ik was voordat ik wist wat mijn intuïtie was sceptisch. 

Zelf houd ik van helderheid en duidelijkheid. Dat is nu precies waarom ik deze online masterclass geef. Ik wil dat jij ook weet hoe je meer kunt gaan vertrouwen op je onderbuikgevoel en dat er niets zweverigs aan is. Wel jouw enorme extra power om echt succesvol te gaan ondernemen.  

Ja! Met deze online masterclass investeer je in jouw persoonlijke ontwikkeling en dus ook in jouw bedrijf. 

Scroll naar top