fbpx

Reviews

FroukjedeBoth

Froukje de Both

Presentatrice, Actrice

” Een Shout out naar Simone de Jongh. Zij geeft GOUD sessies en ik heb daar persoonlijk heel veel aangehad.

Ik wil dit graag met je delen, want ik gun het jou om ook jouw handrem er af te halen.

Vaak leven we ons leven niet ten volste, omdat we de handrem op ons zelf zetten op het gebied van relatie of werk. Door de handrem van jezelf af te halen, ga je meer leven vanuit je hart en niet vanuit je hoofd. Meer genieten.  

De gesprekken met Simone heb ik als heel erg prettig ervaren. Zeker als je elkaar nog niet eerder ontmoet hebt, is het fijn dat je heel eerlijk en open kan zijn. Dat is waar het voor mij ook om gaat, wanneer je nog meer verbinding met jezelf aangaat, dat je jezelf ‘kwetsbaar’ en open kunt opstellen. Dit vond ik heel erg fijn in onze gesprekken.

 
Niet wollig of vaag!
Duidelijke en heldere vragen,
waardoor ik me nog sterker en bevestigd voel in de kant die ik nu op ga.”

Fotocredits: Roland J. Reinders Photography

TinekedeZwart

Tineke Zwart

En nu zit ik hier en denk ik: Hoe kan ik ooit onder woorden brengen wat Simone doet en voor me heeft betekent? Haar werk is magisch.

Het valt bijna niet uit te leggen. Je moet het gewoon ondergaan en ervaren.

Ze weet binnen 1 minuut de vinger op de zere plek te leggen en kan je vertellen welke potentie ze voor jou ziet. Soms leest ze zelfs gewoon je gedachten en voelt je dromen aan, zelfs je grootste dromen.

 Ze zag me vele malen groter dan dat ik mezelf kon zien en doordat zij me zo zag, durfde ik in die grotere versie van mezelf te stappen. Zowel qua acties als spiritueel gezien.

Ik voelde me gesteund en gedragen gedurende ons traject. Ze was super betrokken en reageerde ook altijd direct op appjes. Ze nam oprecht de tijd voor me en heeft me geholpen in mijn proces om nog meer op mijn intuïtie te vertrouwen en zelfs contact te maken met mijn overleden oom, waar ik altijd heel close mee was.

Ik zou mensen bijna willen verplichten om in in ieder geval 1x in hun leven een traject bij Simone te volgen. Het brengt je zoveel verder op alle gebieden. Ik kan dus niks anders zeggen dan: Gun jezelf dat een keer.

Anne

“Simone bedankt voor onze gesprekken en inzichten, die ik kreeg met jou, tijdens onze samenwerking.
Ik doe, voel en kijk nu anders mijn bedrijf en mijn persoonlijke leven in, waardoor alles simpeler en eenvoudiger voelt. Met nog meer plezier, ben en doe wat ik doe! Ik voel steviger staan en juist ook zoveel lichter. Dankjewel”

mylene x kopie

Mylène Bouwman

Social Selling

“Ontzettend bizar, hoe goed jij je kunt afstemmen op iemand anders en Hoe raak de dingen zijn die je tegen me hebt gezegd. Je noemde specifieke dingen, die me iedere keer ‘kippenvel’ geven van herkenning op een positieve manier.

Ook heb je me laten zien hoe krachtig intuïtie kan zijn, nu herken ik het en laat ik mijn brein niet langer de boventoon voeren. Ik voel nu beter, wat ik business wise echt nodig heb.

Je gaat op zoek naar HET LICHT, de mooie dingen, die je leven mooier maken, waardoor er ook inzichten en overzicht ontstaat. Licht en vrolijkheid. Een groot verschil met andere vormen van coaching waar je vaak enkel gefocust bent op de problemen.

Het is net of je een GOUDEN BOL hebt waar je inkijkt. Het gaat echt over wat ik nodig heb, omdat jij om mij afgestemd bent. Ik hoefde zelf geen topics aan te dragen, ik vind dit zo onderscheidend.

Heel veel inzichten zijn nog aan het landen. Het inzicht dat je me voor de goud sessie in de masterclass gaf, werkt ook nog steeds door.

Ik herken nu in de praktijk de signalen, van wat je toen zei en zie het nu veel meer om me heen en het blijft doorwerken, zonder dat ik er bewust mee aan de slag hoef te gaan.”

tamaradejong

Tamara van Vliet

“Als er iets is dat je bovenaan je prioriteitenlijstje mag zetten, dan is het Simone de Jongh inschakelen. Wat een powerhouse is dit! Ik weet niet hoe ze het doet, maar ze wist binnen no time te noemen wat mij uniek maakt en hoe ik me met mijn bedrijf kan onderscheiden van de massa van business coaches. Na onze eerste call ging mijn bedrijf direct door het dak. De ene na de andere klant meldt zich aan. 

Ze is bovendien een hele leuke vrouw om mee samen te werken en ze gaat tak, tak, tak door de inzichten heen: daar hou ik van! 

Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik haar niet eerder heb ingeschakeld. 🤣”

suzanne

Suzanne

Vrije Meid

Suzanne VRIJE MEID podcast nummer 16

“Ik heb een heel erg leuk gesprek gehad met een intuïtief coach Simone de Jongh.

Dat is echt iets waar ik normaal kippenvel van kreeg in negatieve zin dan. Dat ik dacht ‘Intuïtief coach’ bla bla wat is dit voor gebakken lucht, maar ja als ik dan naar mezelf kijk denk ik: dit zijn beperkende gedachten.

Waarom moet je zo negatief zijn over iemand. Weet je als jij iemand weg zet als zweefteef, oplichter, dan beledig je iemand kei hard. Diegene licht niemand op, die persoon kan iets wat jij niet begrijpt, of niet in gelooft en dat zegt niet dat het niet waar is

Ik had eerst een gratis call met Simone en daar blies ze me meteen al weg, met haar inzichten, terwijl we elkaar pas 1 minuut hadden ontmoet.

Toen dacht ik Ok, Jij doorziet mensen, je ziet wat mensen drijft, in 2 minuten zie je dit zijn je sterke punten en dit zijn je zwakke punten en dit is jouw kracht.

Ze had het zo snel op een rijtje en ik herkende me in zoveel dingen en ik dacht OK, ik boek met haar een sessie.  Tijdens de sessie veel inzichten opgedaan, mijn krachten. En wat nu aandacht vraagt: waar ik mee aan de slag kan. In onze 2e sessie hebben we naar het familiesysteem gekeken.

Dit geeft zoveel inzicht waarom dingen zijn zoals ze zijn en waarom ik ben zoals ik ben.”

dimara

Dimara van Druten

Marketing & Interieur

“Wow wat voelde ik een energie na onze laatste goudsessie!  Het gesprek verliep zo ontzettend prettig, omdat jij voor mijn gevoel mij al heel goed kende. Je voelde feilloos aan welke adviezen er specifiek voor mij nodig waren.  

 Jouw energie werkt aanstekelijk en je inzichten zijn ook heel toegankelijk en daarmee goed toepasbaar. Wat een fijne klik en echt een aanrader!  

 Ik vond het ook zo mooi dat op het einde toen je een kaart trok, alles samen leek te komen.” 

review carlijn

Carlijn Ottens

Business coach

Ik heb een Jouw Goud sessie aangevraagd bij Simone omdat ik merkte dat ik vastliep in mijn business. Ik ben van nature iemand die flink kan doorbeuken om doelen te behalen en ik wil graag leren hoe ik mijn rationele gedrag enigszins los kan laten en meer kan leren vertrouwen op mijn intuïtie. De sessie met Simone was in 3 woorden verhelderend, magisch en to the point. Simone is super no nonsense en dat is heel fijn. Ik kreeg enorm fijne inzichten waar ik direct mee aan de slag ben gegaan. Resultaat: ik durf mijn business weer meer los te laten en ik leer weer meer vertrouwen op mijn intuïtie en dat komt mijn hele business en privé leven ten goede. 🙂 Dankjewel Simone! 

review manuela

Manuela Warnar

XOXO marketing

Ik heb Simone  leren kennen op een event en ze bleef me bij door haar fijne en positieve vibe. Ik wist dat ik haar in de toekomst nog een keer zou spreken, maar dat het destijds nog niet het goede moment was.

De afgelopen weken struggelde ik ontzettend met een fijne privé werk balans, met bepaalde dingen in mijn business en wist ik dat ik Simone graag erover wilde spreken.

We konden gelukkig binnen een week al afspreken! Het gesprek met Simone was ontzettend fijn. Voor het eerst in maanden voelde ik me weer ‘licht’ in mijn hoofd zonder allerlei taken & ideeën die normaal elke seconde opduiken totdat ik in slaap val.

Wat heeft mij deze sessie bij Simone nu gebracht?

Tijdens het gesprek kaartte zij mijn struggles aan zonder dat ik daar al te veel over uit hoefde te leggen. Ze gaf me bevestiging in oplossingen die ik voor mezelf al had opgeschreven zonder haar die oplossingen ook daadwerkelijk aan te dragen. Zij kwam er zelf mee en dat gaf de bevestiging dat ik die dingen dan ook echt mag gaan doen

kim lawyer of attraction events

Kim Hendriks-Horstman

Legal Strateeg & mindset-/businessmentor | Lawyer of Attraction®

Ik heb Simone ervaren als een liefdevol, fijn en warm persoon die een veiligheid uitstraalt.

Simone heb ik gevraagd om haar expertise te delen tijdens mijn event. Dat heeft waardevol bijgedragen aan mijn event.

Ik zou Simone zeker aanraden, omdat zij anderen weet te raken met haar sessies en trekt de mensen over de streep, die misschien nog wat sceptisch zijn met de treffende informatie die ze je teruggeeft.

Simone neemt alle tijd voor de gasten, zonder opdringerig te zijn en heeft mijn gasten een extra cadeau gegeven door haar sessies.

review texas

Texas

Texas Photodesign

Nog even over gister… Ik ging dus naar Simone. Ze weet dat ik een nogal nuchter persoon ben en dat maakt dus helemaal niet uit.

We hebben een supergoed gesprek gehad waarin ze me heel veel waardevolle informatie gaf waar ik echt wat mee kan. Over mijzelf als persoon en over mijn werk.
Wat kan ik nog beter aanpakken, wat zijn mijn belemmeringen en wat gaat goed en past bij mij. Gelukkig kon ik notities maken, want er kwam veel aan bod. De sfeer was heel relaxt.

Onze sessie was dus ontzettend leuk, nuttig en motiverend! 

miranda

Miranda Henderickx

Business Support

Ik heb Simone ontmoet tijdens een event en het klikte meteen. Wat een fijne toegankelijke vrouw is Simone. Ik zat helemaal vast met mijn diensten van mijn bedrijf. Ik bood diensten aan welke niet bij mij pasten. Toen besloten om bij Simone een sessie te boeken. 

Simone is absoluut niet zweverig en heel down to earth wat mij heel erg aanspreekt. Tijdens de “Mijn Goud” sessie is naar voren gekomen wat mijn sterke punten zijn en welk pad het beste bij mij zou passen om te bewandelen. Ik heb veel dingen bevestigd gekregen.

Wat heeft mij deze sessie bij Simone nu gebracht?

Ik heb een bewust doel voor ogen welke ik wil bereiken en sta nog sterker in mijn schoenen. Hierdoor ben ik stappen gaan ondernemen zodat mijn specialisatie nu bijna staat en dat ik mijn oude werkgever gedag heb gezegd om mijn uiteindelijke doel als High Performance Business Support te bereiken.

review ulrike

Ulrike

Interieurontwerp, advies en styling STUDIO U LA LA

Ik ontmoette Simone vorig voorjaar op een netwerkevent. Ik had een kort gesprek met haar en ik was gelijk onder de indruk van de dingen die Simone zei. Ik voelde een sterke klik. Toen ik een tijdje later hoorde van haar traject `doorbreken naar JOUW GOUD`, vond ik dat gelijk erg interessant. Een tijdje daarvoor was ik gestart met mijn bedrijf, ik merkte dat ik wel toe was aan ontwikkeling van mezelf om me steviger te laten voelen in mijn bedrijf. Wat ik enorm uit onze samenwerking heb gehaald is dat ik rustiger ben geworden, heel erg op mijn intuïtie durf te vertrouwen. Simone heeft me doen inzien dat mijn intuïtie al heel erg sterk is en ik deze functioneel in mijn bedrijf kan inzetten. Met als resultaat dat het me minder energie kost.
Ik echt op mijn intuïtie en krachten mag vertrouwen. Ook heb ik door dit traject het vertrouwen gekregen om echt zichtbaarder te gaan worden, mezelf meer te laten zien.
Mijn doel en mijn toekomst steeds helderder zie.
Ik zal Simone ook zeker in de toekomst af en toe blijven spreken, omdat ik het zo waardevol heb gevonden en het jammer vindt dat dit traject nu voorbij is. 

review nadine

Nadine van Spanje

Fotografie, branding & interieur

Het was voor mij de eerste keer dat ik werd gelezen, de sfeer trok mij ertoe. Normaal ben ik heel nuchter, maar om mij heen hoorde ik alleen maar positieve woorden van de mensen die voor mij geweest waren, dus ik was wel benieuwd.

Ik was aan de beurt en ik voelde mij direct op mijn gemak. Simone vroeg mij om een van de kristallen te kiezen die op tafel lagen, eentje die mij meteen trok. Hier moet ik altijd nog aan denken als ik weer eens in een kristallenwinkel ben of voor mijn eigen verzameling sta.

Onze ontmoeting verliep heel rustig en respectvol, zo kon ik mij ook goed open stellen. Er was privacy, de omgeving was heel erg fijn en Simone luisterde goed en begreep mij zonder dat ik heel veel uit hoefde te leggen.

Het was een fijne ervaring waar ik nog geregeld aan terug moet denken, ik zou het zelfs als magisch willen omschrijven!

Marja

Marja Hofman

Mindfulness Atelier

“Het was een pittige week waarin ik weer verschillende levensthema’s mocht aankijken en door een nieuwe laag ging.

Gelukkig vond ik tijd om ons laatste gesprek te bekijken en vooral te beluisteren en wat een waardevolle punten zaten erin. Ik heb de afgelopen tijd weer zulke mooie dingen van jou bijgeleerd.

Vanochtend onder de douche werd mij ineens ‘The universe has a plan’ ingegeven. Daaraan gerelateerd kreeg ik het inzicht dat ik me nog meer mag overgeven.

Het mag nog even landen, ik voel me al stukken beter met dit mooie kadootje wat ik denk ik als afsluiting van de goudsessies mocht ontvangen.”

Liefs,

Marja X

elles

Elles

Simone heeft mij op vele aspecten enorm geholpen. Voordat ik de coaching sessies met Simone startte was ik een klein beetje sceptisch, maar ik stond er toch wel voor open.

Tijdens de eerste sessie wist Simone al precies de spijker op de kop te slaan waardoor ik eindelijk mezelf kon openen, een stukje verdriet toelaten en daardoor ook loslaten, heel fijn.

Daarnaast weet Simone altijd precies wat ik nodig heb.

Door haar voel ik me weer veel meer in balans, durf ik te staan voor wie ik ben en hier trots op te zijn.

Met andere woorden: mijn goud te omarmen

Dit zorgt voor zoveel geluk! Ik dacht altijd al een heel gelukkig persoon te zijn, maar door de sessies met Simone heb ik dit geluk vele malen mogen vergroten.

Dit heeft veel goeds voor mijn zelfvertrouwen, relaties en business gedaan. 

moniquejansen

Monique

MJ COACHT

“Ik zoek de woorden die de lading dekken. Ik heb een missie en door jou krijgt deze vorm, steeds verder kom ik bij mijn GOUD.
Doen waar ik goed in ben en wat mij gelukkig maakt.

Simone, ik vind je een topper, je weet direct de spijker op zijn kop te slaan, dit wel liefdevol.

Jij bent in staat om vrouwen te transformeren van rups naar vlinder, van stille meisjes , naar krachtige vrouwen die hun dromen najagen vanuit vertrouwen op zichzelf en hun intuïtie.”

goud

Anoniem

Je kwam op mijn pad via Instagram toen ik er  helemaal doorheen zat.

Ik voelde meteen een klik. Ik was op zoek naar meer intuïtieve business coaching.

We begonnen met een goudsessie.  Waarin je ook precies de pijnpunten kon aanstippen. Ook voelde jij dat ik eerst ander werk te doen had. En dat bracht je zo liefdevol dat ik dat met open armen kon ontvangen. Je raadde me een programma aan waar ik toevallig zelf ook al naar had gekeken. Vast niet toevallig zoals meer dingen die daarna volgden in ons contact.

Je stipt steeds dingen aan die ook al bij mezelf naar boven zijn gekomen maar waar ik de neiging heb om aan voorbij te gaan

Ondertussen zijn we al weer wat gesprekken verder. (Strippenkaart) heel fijn dat je deze aanbiedt waardoor ik naar mijn behoefte coaching gesprekken met jou kan inplannen. 🙏🏻

Steeds weer weet je de vinger op de groeiplek te leggen. Je benoemt het zo liefdevol dat het ook geen enkele weerstand oproept. En het juist een opening geeft om er liefdevol naar te kijken.

Dat niet alleen, er ook echt iets mee te doen

Zelfs gisteren toen je het over het stress brein had in relatie tot mijn leefstijl kon ik dat omarmen. Terwijl dat best wel een heel erg gevoelig punt is waarop ik vaak flink in de weerstand kan gaan

Je breekt echt dingen open: business en privé. 

Je leert mij ook om steeds meer naar mijn eigen innerlijke stem te luisteren en daar voor te gaan staan

Dit alles wordt de laatste tijd ook nog eens bevestigd in dromen. Die echt blijven hangen en waarbij ik de boodschap ervan ook zie en voel. Hoe bijzonder! 

Ook geef je me fijne business tips en maak je het eenvoudig waar ik zelf nogal de neiging heb het ingewikkeld te maken. 

Ik ben zo dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen💗💗

Ellen

“Toen ik op instagram een bericht van Simone de Jongh ‘gooi je handrem los’ las was ik meteen getriggerd.

Voordat ik het wist boekte ik een kennismakings-gesprek.

 

Nu dacht ik dat ik exact wist welke blokkades mij parten speelden, maar Simone wist tijdens dat gesprek er nog één te benoemen die eigenlijk al 20 jaar een prominente rol in mijn leven speelt.
 
Ik besloot een goud sessie bij haar te boeken en sindsdien is mijn leven in een stroomversnelling beland.
 
Ik heb stappen gezet die ik niet had durven dromen.
 
Ik ben zo blij dat ik mijn hart gevolgd heb en zou iedereen die iets op te ruimen heeft willen adviseren, ga in gesprek met Simone!”
 
Liefs Ellen  
Anita van der Molen

Anita van der Molen

Ik heb heel veel gehad aan de GOUD sessies met Simone. Simone is als persoon een heel fijn mens en ze is heel benaderbaar. Ze is helder in hetgeen ze vertelt, geen zweverig gedoe, maar heel to the point. Toch spaarde ze me niet en kon best wel confronteren. Ik hou ervan.

Haar intuïtieve gave benut ze o.a. door onderwerpen aan te dragen of te benoemen. Op basis daarvan gingen we in gesprek en vielen bij mij heel snel de kwartjes. Op die manier kreeg ik inzichten in de stappen die ik mag zetten. Ook in de veranderingen die ik heb doorgemaakt, maar waar ik me niet bewust van was. Ze wees me op mijn kwaliteiten, mijn GOUD, en stimuleerde me om daar meer mee te doen.

Simone heeft me weer in de actie stand gekregen. Ze liet me inzien dat veel eigenschappen en ervaringen, die ik als  ‘gewoon’ of ‘vanzelfsprekend’ zag, juist heel waardevol zijn. Waardevol om te delen en soms ook waardevol om zakelijk meer mee te gaan doen. Ze pakt ook gelijk door om de ideeën concreet te maken, zodat ik na ieder gesprek direct aan de slag ging.

Dank je wel lieve Simone.

 

Wil jij ook gaan knallen!?

Scroll naar boven