fbpx

Reviews

review manuela

Manuela Warnar

XOXO marketing

Ik heb Simone een half jaar geleden leren kennen op een event en ze bleef me bij door haar fijne en positieve vibe. Ik wist dat ik haar in de toekomst nog een keer zou spreken, maar dat het destijds nog niet het goede moment was.

De afgelopen weken struggelde ik ontzettend met een fijne privé werk balans, met bepaalde dingen in mijn business en wist ik dat ik Simone graag erover wilde spreken.

We konden gelukkig binnen een week al afspreken! Het gesprek met Simone was ontzettend fijn. Voor het eerst in maanden voelde ik me weer ‘licht’ in mijn hoofd zonder allerlei taken & ideeën die normaal elke seconde opduiken totdat ik in slaap val.

Wat heeft mij deze sessie bij Simone nu gebracht?

Tijdens het gesprek kaartte zij mijn struggles aan zonder dat ik daar al te veel over uit hoefde te leggen. Ze gaf me bevestiging in oplossingen die ik voor mezelf al had opgeschreven zonder haar die oplossingen ook daadwerkelijk aan te dragen. Zij kwam er zelf mee en dat gaf de bevestiging dat ik die dingen dan ook echt mag gaan doen!

miranda

Miranda Henderickx

Business Support

Ik heb Simone ontmoet tijdens een event en het klikte meteen. Wat een fijne toegankelijke vrouw is Simone. Ik zat helemaal vast met mijn diensten van mijn bedrijf. Ik bood diensten aan welke niet bij mij pasten. Toen besloten om bij Simone een sessie te boeken.

Simone is absoluut niet zweverig en heel down to earth wat mij heel erg aanspreekt. Tijdens de “Mijn Goud” sessie is naar voren gekomen wat mijn sterke punten zijn en welk pad het beste bij mij zou passen om te bewandelen. Ik heb veel dingen bevestigd gekregen.

Wat heeft mij deze sessie bij Simone nu gebracht?

Ik heb een bewust doel voor ogen welke ik wil bereiken en sta nog sterker in mijn schoenen. Hierdoor ben ik stappen gaan ondernemen zodat mijn specialisatie nu bijna staat en dat ik mijn oude werkgever gedag heb gezegd om mijn uiteindelijke doel als High Performance Business Support te bereiken.

review rosalie

Rosalie van Gils

Bureau Breinfijn

Simone weet als geen ander omhoog te halen waar je tegenaan loopt als ondernemer om door te groeien met je bedrijf. Simone is super prettig en zachtaardig in de omgang, wat me snel op mijn gemak stelde. Ik vond het toch een beetje spannend om een sessie te krijgen van Simone. Wat kan ze wel en niet ‘lezen’, wat komt er wel en niet naar boven. De vragen die ze stelde en de boodschap die ze gaf sloegen de spijker op z’n kop. Ik ben ermee aan de slag gegaan en ik ben afgelopen 3 maanden nog nooit zo snel gegroeid. Mijn bedrijf is werkelijk waar in een stroomversnelling gekomen en kan het iedere ondernemer aanraden. Jij bent je bedrijf, dus werk aan jezelf, dan komt het succes van je bedrijf ten goede.

Bij mij staan mijn klanten, expertise en zelfontwikkeling op nummer 1 en dit is precies de reden dat ik Simone heb ingehuurd om haar Online Masterclass: Jouw Intuïtie te geven. Mijn klanten hebben deze masterclass als erg waardevol en down to earth ervaren.

review suzan alberts

Suzan Alberts

Fotografe

Een paar maanden terug was ik op het event van Kim Hendriks om daar te fotograferen en was daar ineens Simone. Zij gaf een impressie van een 1 op 1 goud sessie en iedereen was helemaal lyrisch.
Er was zelfs een vrouw aan het huilen. Aangezien ik zelf redelijk spiritueel ben, dacht ik: dit wil ik ook proberen. Zo gezegd zo gedaan. Samen met mijn beste vriendin zijn we naar Oosterhout gereden en hebben we daar een Jouw Goud sessie gedaan. Een van de eerste dingen die Simone tegen me zei, was dat ik meer rust moest nemen. Iets wat mij niet perse makkelijk afgaat. Sinds ik dit meer integreer en meer vertrouwen heb, groeit mijn bedrijf enorm! Omdat ik haar zo dankbaar was, heb ik haar uitgenodigd voor een shoot.
Loop jij vast binnen je bedrijf?
Stuur Simone dan een bericht. Zij kan je echt helpen door jouw knelpunten te herkennen en je daarin te adviseren

review texas

Texas

Texas Photodesign

Nog even over gister… Ik ging dus naar Simone. Ze weet dat ik een nogal nuchter persoon ben en dat maakt dus helemaal niet uit.

We hebben een supergoed gesprek gehad waarin ze me heel veel waardevolle informatie gaf waar ik echt wat mee kan. Over mijzelf als persoon en over mijn werk.
Wat kan ik nog beter aanpakken, wat zijn mijn belemmeringen en wat gaat goed en past bij mij. Gelukkig kon ik notities maken, want er kwam veel aan bod. De sfeer was heel relaxt.

Onze sessie was dus ontzettend leuk, nuttig en motiverend! 

kim lawyer of attraction events

Kim Hendriks-Horstman

Legal Strateeg & mindset-/businessmentor | Lawyer of Attraction®

Ik heb Simone ervaren als een liefdevol, fijn en warm persoon die een veiligheid uitstraalt.

Simone heb ik gevraagd om haar expertise te delen tijdens mijn event. Dat heeft waardevol bijgedragen aan mijn event.

Ik zou Simone zeker aanraden, omdat zij anderen weet te raken met haar sessies en trekt de mensen over de streep, die misschien nog wat sceptisch zijn met de treffende informatie die ze je teruggeeft.

Simone neemt alle tijd voor de gasten, zonder opdringerig te zijn en heeft mijn gasten een extra cadeau gegeven door haar sessies.

bianca

Bianca Simons

Law of Attraction Expert & Spiritual Business Coach

Tijdens een event maakte ik kennis met Simone. Ik voelde me meteen op mijn gemak en voelde aan alles dat dit precies was wat ik nodig had.

De boodschap die ik kreeg was dat ik meer op mijn intuïtie mag vertrouwen en meer met spiritualiteit mocht gaan doen. Diep van binnen wist ik dit maar Simone moest het even aanzetten.

Ik ben meteen aan de slag gegaan met mijn kaartensets en heb nagedacht over hoe ik dit kon toepassen in mijn bedrijf.

Ik heb dankzij Simone weer contact gemaakt met een stuk dat ik had weggestopt. En door telkens weer verbinding te maken met dat stuk kom ik steeds dichter bij dat waar ik echt heel blij van word. Dank je wel Simone voor het aanzetten van dat wat gezien wilde worden.
Ik ben je er tot op vandaag dankbaar voor.

review nadine

Nadine van Spanje

Fotografie, branding & interieur

Het was voor mij de eerste keer dat ik werd gelezen, de sfeer trok mij ertoe. Normaal ben ik heel nuchter, maar om mij heen hoorde ik alleen maar positieve woorden van de mensen die voor mij geweest waren, dus ik was wel benieuwd.

Ik was aan de beurt en ik voelde mij direct op mijn gemak. Simone vroeg mij om een van de kristallen te kiezen die op tafel lagen, eentje die mij meteen trok. Hier moet ik altijd nog aan denken als ik weer eens in een kristallenwinkel ben of voor mijn eigen verzameling sta.

Onze ontmoeting verliep heel rustig en respectvol, zo kon ik mij ook goed open stellen. Er was privacy, de omgeving was heel erg fijn en Simone luisterde goed en begreep mij zonder dat ik heel veel uit hoefde te leggen.

Het was een fijne ervaring waar ik nog geregeld aan terug moet denken, ik zou het zelfs als magisch willen omschrijven!

review monique

Monique

Kledingstyliste, studio by MO

Onze ontmoeting op het event was voor mij heel bijzonder geweest en indrukwekkend. En het heeft ook heel veel impact op mij gehad. Toen ik mocht kiezen tussen een aantal stenen wist ik in eerste instantie niet welke steen ik moest kiezen. Maar binnen een split second dacht ik, volgens mij weet ik het wel.

Dat was de grote paarse amethist. Die steen heeft mij enorm veel gebracht en brengt mij nog steeds veel, soms uit mijn comfortzone te komen, ik pak hem ook regelmatig om overzicht te krijgen op mijn business. Die avond dat ik op het event ben geweest heb ik een workshop in de markt gezet en die zaten eigenlijk alle avonden al vol.

Ons gesprek heeft mijn groeiproces versterkt. Ik laat nu het grote denken toe. Het is een hele mooie aanvulling geweest op de dag bij Kim’s haar event.

review carlijn

Carlijn Ottens

Business coach

Ik heb een Jouw Goud sessie aangevraagd bij Simone omdat ik merkte dat ik vastliep in mijn business. Ik ben van nature iemand die flink kan doorbeuken om doelen te behalen en ik wil graag leren hoe ik mijn rationele gedrag enigszins los kan laten en meer kan leren vertrouwen op mijn intuïtie. De sessie met Simone was in 3 woorden verhelderend, magisch en to the point. Simone is super no nonsense en dat is heel fijn. Ik kreeg enorm fijne inzichten waar ik direct mee aan de slag ben gegaan. Resultaat: ik durf mijn business weer meer los te laten en ik leer weer meer vertrouwen op mijn intuïtie en dat komt mijn hele business en privé leven ten goede. 🙂 Dankjewel Simone! 

review ulrike

Ulrike

Interieurontwerp, advies en styling STUDIO U LA LA

Ik ontmoette Simone vorig voorjaar op een netwerkevent. Ik had een kort gesprek met haar en ik was gelijk onder de indruk van de dingen die Simone zei. Ik voelde een sterke klik. Toen ik een tijdje later hoorde van haar traject `doorbreken naar JOUW GOUD`, vond ik dat gelijk erg interessant. Een tijdje daarvoor was ik gestart met mijn bedrijf, ik merkte dat ik wel toe was aan ontwikkeling van mezelf om me steviger te laten voelen in mijn bedrijf. Wat ik enorm uit onze samenwerking heb gehaald is dat ik rustiger ben geworden, heel erg op mijn intuïtie durf te vertrouwen. Simone heeft me doen inzien dat mijn intuïtie al heel erg sterk is en ik deze functioneel in mijn bedrijf kan inzetten. Met als resultaat dat het me minder energie kost.
Ik echt op mijn intuïtie en krachten mag vertrouwen. Ook heb ik door dit traject het vertrouwen gekregen om echt zichtbaarder te gaan worden, mezelf meer te laten zien.
Mijn doel en mijn toekomst steeds helderder zie.
Ik zal Simone ook zeker in de toekomst af en toe blijven spreken, omdat ik het zo waardevol heb gevonden en het jammer vindt dat dit traject nu voorbij is. 

Wil jij ook met mij samenwerken?

Scroll naar top