fbpx

Wie ben ik?

Ik help vrouwelijke ondernemers om nog succesvoller te worden in hun business.
Dit doe ik door middel van je te lezen, hierdoor heb ik een helikopterview op jouw krachtige eigenschappen, daarnaast ook op  jouw pijnpunten en blokkades.
Naast het lezen beschik ik ook over de expertise om je door deze blokkades en aangeleerde patronen die je nu nog saboteren heen te coachen. 

Mijn intuition was calling

Nee, mijn intuïtie pakte niet letterlijk de telefoon op.
Nee, herhalende gedachtes in mijn hoofd, herhalende gevoelens die met grote regelmaat terugkeerden. Er was een knagend onrustig gevoel ontstaan, dat mijn aandacht vroeg. 

Ik wist dat het te maken had met mijn angst rondom mijn zesde zintuig , niets anders dan mijn intuïtie.  

Een blauw gewaad 

Het zesde zintuig en je lezen wordt vaak nog onterecht geassocieerd met:

een vrouw in een blauw gewaad

wierrook

geesten

horror scenes (spannende tune op de achtergrond)

Ik word hier niet blij van. Jij wel? Juist dit beeld, gaf me een onzeker, angstig, ‘ben ik dan gek’ gevoel?

Dit gevoel heeft me er jaren van weerhouden om mijn zesde zintuig (mijn intuïtie) verder te ontwikkelen. 

"Our intuition is like a muscle, we must practice listening to it and trusting its wisdom."

Lisa Prosen

Nee, ik ben niet gek..........

Ja, dat weet ik nu, dat ik niet gek ben. Misschien een vreemde vogel , maar wie valt er nu wel in de categorie NORMAAL?
Toen ik aan mijn bewuste intuïtie reis begon, had ik echt geen flauw idee, dat mijn intuïtie zo krachtig is en dat ik zoveel details zou weten, voordat ik mijn klant daadwerkelijk ontmoet.

Ook JIJ, hebt Intuïtie!

Hoogstwaarschijnlijk heb jij jouw intuïtie, kracht, kunde, innerlijke schatten, vaak nog niet ten volste ontdekt. Vaak zijn we door aangeleerde patronen en verwachtingen van anderen, hier “gewoonweg” nog niet aan toegekomen.
Vaak leef je, uit angst voor het onbekende, op jouw automatische piloot. Je beseft en weet nog niet, dat je juist door jouw intuïtie te ontwikkelen je meer uit het leven kunt halen, 100% vertrouwen op jezelf, de keuzes die jij maakt en je daarnaast nog veel vrouwelijker en energievoller gaat voelen. 

Mijn visie 

Mijn visie is dat iedereen over deze innerlijke power beschikt en door echt te leren werken en weer jezelf te verbinden met jouw oergave en deze in jouw bedrijf te implementeren, ga je patronen doorbreken waar je nu nog onbewust jezelf en jouw bedrijf mee saboteert, waardoor je echt succes gaat behalen in jouw bedrijf. Ja, ook JIJ!

 

simone de jongh

"Follow your instincts. That’s where true wisdom
manifests itself.”

Oprah Winfrey

Automatische Piloot

We moeten en verwachten erg veel van ons zelf, daarnaast heb je misschien vaak het idee dat jouw familie, gezin, kinderen, vriendinnen en collega’s ook erg veel van jouw verwachten. Om al deze ballen in de lucht te houden, heb je jouw intuïtie wel naar de achtergrond verbannen. Daardoor leef je niet je mooiste leven en dat is zo zonde.

Ik weet inmiddels hoe ik bij mijn intuïtie kan komen en hoeveel meer ik nu uit mezelf haal. Zoveel lekkerder in mijn vel zit, dan toen ik nog op mijn automatische piloot de dag doorkwam. Voorheen ging ik van het ene taakje op mijn to do list naar het andere taakje en eigenlijk altijd met een ontevreden gevoel, want het was nooit goed genoeg. 

Jarenlang heb ik de verwachtingen van de mensen om mij heen geprioriteerd en was ik aan het eind van de dag helemaal leeg getrokken aan energie.
Voelde me niet voldaan over mezelf, de dag en de activiteiten die ik had ondernomen. Ik was me ook niet bewust van het effect van de energie van een ander op mijn gemoedstoestand. 

“Intuition is a powerful business tool.
Use it.”

Maggie Wilderotter

Echt contact maken met jouw goud: jij voelt het, anderen zien het!

Het is zo grappig, want zodra ik ben gaan luisteren naar mijn intuïtie en echt ben gaan connecten met mezelf, gaat alles juist veel soepeler. Houd ik me niet langer verborgen in mijn comfortzone. 

Integendeel, ik geniet intens van het buiten mijn comfortzone stappen en te ontdekken, wat er allemaal in mij verborgen zit. Mijn familie, gezin, vriendinnen en collega’s, zelfs de sceptici, zien en ervaren hoe ik meer mezelf werd. 

Met grote regelmaat, krijg ik sinds dat ik mijn intuïtie volg terug:

"Simone je bruist echt van energie"

"Je straalt helemaal"

"Jeetje, je ziet er goed uit"

"Jij bent echt veel rustiger"

"Dit zou je vroeger echt niet hebben gedaan, toch!"

Nu met heel mijn hart gun ik ook jou, prachtige vrouw deze positieve verandering.

Niets liever wil ik dat jij als vrouwelijke onderneemster, JOUW GOUD, mag ontdekken en voelen in iedere vezel, zodat jij doet waar jouw passie ligt en hier succes mee kunt behalen. 

Scroll naar top